Regiojet – zatloukat

Jízda ve vagónu bez funkční klimatizace v 35 stupňovém vedru. Navazuju na můj předchozí rant s AirBnB.

Dne 30.6.2019 jsem absolvoval cestu vlakem z Brna do Prahy šlo o spoj společnosti RegioJet RJ 1034, který jel v 16:07 ze stanice Brno Dolní nádraží.

Znáte to, čekáte v čekárně venku vedro jak peci na slunci přes 40 stupňu tak se těšíte do vlaku kde má být klimatka. Hm po nástupu do vlaku se ukázalo, že klima nefunguje. Uvnitř bylo vedro na padnutí a supervagóny kde se nedá otevřít okno. Jedním slovem jezdící pec s prasečákem v jednom.

Během cesty v zadní částí vagónu bylo jedné paní tak špatně že tam začala kolabovat, tak jí stewardi odvedli zřejmě do jiného vagónu kde klima jela. No celou cestu následovalo velké pocení a pití vody, měli jsme ve skupině malé rozprašovátko na vodu tak jsme se celou cestu rosili vodou z něj.

Další náraz následoval druhý den, kdy se moje příbuzná chopila situace a zažádala na podpoře RJ o refundaci dle smluvní a přepravní podmínky, článek X, bod 3.3.

Výsledek? Podpora tvrdí že klimatizace fungovala, což je lež. Viz přiložený screenshot komunikace mezi mojí příbuznou podporou a mnou.

Zatloukat zatloukat žeano Regiojete.

Dovolím si nakonec tip pro konstuktéry těchto zrůdností kde nejde otevřít okno. A teď mám na mysli nejenom vlaky ale i budovy. Prosím myslete na případy kdy klimatizace nefunuguje. Výmluvy že něco nejde neberu, ono to jde ale musí se u toho zapojit mozek.

Štítky , , , , , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *