Brony srazy/cony 2013

Už nějakou dobu dávám dohromady kompilace videí z brony srazů a conů na kterých jsem natáčel a dávám je zpětně sem do sekce Video/Foto. Začátkem se dá považovat přelom první/druhé poloviny roku 2013 FFkem 2013, pokračovalo pak čtvrým 4. Velkým pražským srazem a zakončilo 2. Karaoke.

Převážně neupravané videa tzv. “as-is” jak vypadly z kamery. Časově jsou seřazeny chronologicky po sobě. K tomu jsem trochu upravil některé popisky videí a opravil překlepy. A některá videa dal do playlistů.

Festival Fantazie 2013

Bylo to moje první setkání s českou komunitou bronies kam mě zatáhnul Stormangels poté co mě nějakou dobu spamoval MLP:FIM artem. Za closet bronyho bych se mohl považovat tak někdy od listopadu/prosince 2012 do července 2013. Byla to souhra náhod, v roce 2013 jsem měl končit na vejšce závěrečnou státní zkouškou. Znamenalo to spoustu stresu a člověk tak hledal místo kam se na chvílí schovat.


4. Velký pražský brony sraz

Uvodní otrkání na FFku 2013 způsobilo že jsem se začal měnit, na podzim jsem se zůčastnil pár hospodských brony srazů. Když byl oznámen 4. Velký pražský brony sraz neváhal jsem a šel jsem tam. Moc dobře si vybavuju jak jsem seděl v metru 2 stanice před Karlákem mě zachvátila panická nejistota. Bylo to poslední místo, kdy jsem o sobě ještě pochyboval jestli do brony komunity zapadnu.



2. Zimní karaoke party

Pár týdnů později proběhlo druhé karaoke, kde sem samozřejmě nemohl chybět. Přednáška o conech (Summer with ponies) byla mojí inspirací proč se o rok později vydat do USA na MLP Con BronyCon.


Štítky , , .Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *